0

درمان اختلال نعوظ با روشهای طبیعی و گیاهان دارویی

تینا طب

نوشته شده توسط
درمان اختلال نعوظ با روشهای طبیعی

26

مرداد

برخی از درمان های مربوط به اختلال نعوظ می توانند شامل گیاهان دارویی و داروهای طبیعی باشند. به هر حال ، انسان در هنگام جستجوی داروی طبیعی باید محتاط باشد و خطرات احتمالی مرتبط با برخی از درمانهای طبیعی را درک کند.
اختلال نعوظ (ED) ناتوانی مرد در دستیابی به نعوظ مناسب برای مقاربت جنسی است. مقابله با این شرایط برای مرد دشوار است زیرا می تواند به دلیل عدم توانایی در انجام رابطه جنسی و باعث خجالت و ناامنی شود.

خوشبختانه برای آقایان مبتلا به اختلال نعوظ، تعدادی از داروها ، درمان ها و روش های طبیعی وجود دارند که میتوانند از تبدیل شدن به عدم نعوظ در طولانی مدت جلوگیری کنند.

داروهای طبیعی درمان اختلال نعوظ

متداول ترین داروهای طبیعی برای ED شامل مواردی است که از طبیعت و گیاهان به دست می آیند ، که بعضی از فرهنگ ها سالهاست از آنها استفاده می کنند. اگرچه مطالعات بسیار کمی در مورد ایمنی این داروهای طبیعی انجام شده است ، اما برخی از آنها عوارض جانبی دارند که از خفیف تا شدید متفاوت است.

برخی از داروهای طبیعی شامل موارد زیر میباشند:

ال-آرژنین: برخی شواهد نشان می دهد که مقادیر بالای L-arginine با کمک به رگ های خونی برای باز شدن گسترده تر ، اختلال در نعوظ را بهبود می بخشد و این باعث بهبود جریان خون به آلت می شود. عوارض جانبی معمولاً خفیف تلقی می شوند اما ممکن است شامل گرفتگی ، اسهال و حالت تهوع باشد. L-arginine را نباید از طریق ویاگرا ، یک داروی تجویزی که اختلال نعوظ را درمان می کند ، مصرف کرد.

Propionyl-L-carnitine: برخی از مطالعات نشان می دهد که پروپیونیل-ال-کارنیتین ، هنگامی که با ویاگرا ترکیب می شود ، می تواند عملکرد نعوظ را بهتر از مصرف فقط ویاگرا بهبود بخشد. پروپیونیل-ال-کارنیتین معمولاً در مواردی که تحت نظر پزشک استفاده شود ایمن است.

دهیدروپیاندروسترون (DHEA): شواهدی وجود دارد که نشان می دهد DHEA باعث افزایش میل جنسی در زنان می شود و تأثیر مثبتی در مردان مبتلا به اختلال نعوظ دارد. به نظر می رسد DHEA در دوزهای پایین ایمن است ، اما ممکن است در بعضی موارد باعث آکنه شود.

جینکو: جینکو ممکن است جریان خون به آلت تناسلی را افزایش دهد ، که می تواند میل جنسی و اختلال نعوظ را بهبود بخشد. با این حال ، این مکمل ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. افرادی که خون رقیق دارند و یا اختلال خونریزی دارند باید قبل از مصرف با پزشک خود صحبت کنند.

جینسینگ: انواع مختلفی از جینسنگ در دسترس است. نشان داده شده است که بسیاری از آنها تأثیر مثبتی بر اختلال نعوظ دارند. برخی از انواع جینسنگ ممکن است عوارض جانبی منفی از جمله بی خوابی داشته باشند.

یوهیمبین: مؤلفه اصلی پوست درخت آفریقایی ، یوهیمبین احتمالاً یکی از مشکل آفرین ترین درمان های طبیعی برای اختلال نعوظ است. برخی تحقیقات نشان می دهد که یوهیمبین می تواند نوعی از اختلالات جنسی را بهبود بخشد که با دارویی که برای درمان افسردگی استفاده می شود ، مرتبط باشد. با این حال ، مطالعات یوهیمبین را به تعدادی از عوارض جانبی مرتبط کرده است که می تواند شامل اضطراب ، افزایش فشار خون و ضربان قلب سریع و نامنظم باشد.

مانند همه داروهای طبیعی ، یوهیمبین تنها باید پس از مشاوره و تحت نظر پزشک استفاده شود. علفهای هرز بز شاخدار (اپی امدیوم): ظاهراً موادی در برگهای این گیاه وجود دارد که عملکرد جنسی را بهبود می بخشد.

اپیمدیوم در افراد مورد مطالعه قرار نگرفته است ، و برخی از پیشنهادات وجود دارد که ممکن است بر عملکرد قلب تأثیر بگذارد.

تغییر سبک زندگی برای رفع مشکل عدم نعوظ

فعالیتهای خاص یا عدم فعالیت می تواند تاثیری در اختلال نعوظ داشته باشد ، بنابراین قبل از امتحان کردن داروها یا داروهای طبیعی برای اختلال نعوظ ، یک مرد می تواند تغییراتی در سبک زندگی ایجاد کند.

برخی از تغییرات سبک زندگی که باید مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:

ورزش منظم: ثابت شده است که ورزش منظم در بهبود سلامت کلی مؤثر است. برای اختلال نعوظ ، بهبود فشار خون ، جریان خون و مزایای کلی سلامتی ممکن است خطر ابتلا به اختلال نعوظ را به شدت کاهش دهد.

خوردن غذای سالم: به روش مشابه ورزش ، خوردن غذای مغذی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، گرفتگی عروق و دیابت ، که از عوامل خطرزای اختلال نعوظ شناخته شده هستند ، کمک کند.

ترک سیگار و کاهش مصرف الکل: هر دوی این فعالیت ها خطرات بالقوه سلامتی از جمله اختلال نعوظ را به همراه دارند. کاهش یا از بین بردن این فعالیت ها ممکن است به درمان اختلال نعوظ کمک کند.

کاهش استرس: اگر مرد بیش از حد استرس داشته باشد می تواند با عملکرد جنسی مشکلاتی داشته باشد. استرس می تواند از شرایط مختلفی از جمله کار ، امور مالی و مشکلات ارتباطی ناشی شود.

یافتن راه هایی برای مقابله با این موارد می تواند به کاهش استرس کمک کند و ممکن است باعث بهبود و درمان اختلال نعوظ شود.

ادامه فعالیت های جنسی: تحریک فعالیت های جنسی که منجر به نعوظ های جزئی حتی ممکن است تأثیر مثبتی بر درمان اختلال نعوظ داشته باشد. افزایش جریان خون به آلت تناسلی ممکن است به تحریک و بهبود عملکرد در طول زمان کمک کند.

روش های درمانی و داروهای جایگزین

در حال حاضر ، مطالعات کمی وجود دارد که نشان می دهد اثربخشی درمان ها و داروهای مکمل و جایگزین. در یک مطالعه ، نمونه های پایگاه داده از روش های درمانی و داروهای مختلف از جمله طب سوزنی ، جینسنگ ، ماکا و یوهیمبین مقایسه شده است.

این مطالعه نشان داد که شواهدی وجود دارد که نشان می دهد جینسنگ و یوهیمبین ممکن است مزایایی برای درمان اختلال نعوظ داشته باشند. با این حال ، شواهد کافی برای اثبات اینکه طب سوزنی یا ماکا تأثیر مثبتی بر تقویت نعوظ دارند ، وجود دارد.
اثر دارونما؟

برخی مطالعات انجام شده است که نشان می دهد اثر دارویی که باعث بهبود اختلال نعوظ می شود ممکن است برای برخی از مردان به خوبی کار کند. یک مطالعه نشان داد که مردانی که قرص سیالیس خوراکی مصرف می کنند ، به همان میزان در درمان اختلال نعوظ موفقیت چشمگیری داشته اند.

درمانهای پزشکی برای اختلال نعوظ

برخی از رایج ترین روشهای درمانی برای اختلال نعوظ ، داروهای تجویزی هستند که ناحیه مشکل را هدف قرار داده و جریان خون به آلت را افزایش می دهند.

داروهای معمول تجویز شده شامل ویاگرا ، سیالیس ، لویترا و وردنافیل هستند. پزشک بهترین شخصی است که در مورد عوارض احتمالی ، درمان و فواید داروهای موجود با آنها صحبت می کند. اگر پزشک فکر کند که داروی یک فرد باعث نعوظ ضعیف می شود ، ممکن است داروها را تغییر دهد.

علت اختلال نعوظ چیست؟

تعدادی از دلایل بالقوه ابتلا به عدم نعوظ در آقایان تقریباً در هر سنی وجود دارد ، اما با افزایش سن ، احتمال ابتلا به اختلال نعوظ افزایش می یابد.

دلایل اختلال نعوظ می تواند موارد زیر را شامل شود:

داروهای خاص بیماری مزمن مانند دیابت یا مولتیپل اسکلروز مصرف بیش از حد الکل چاقی جریان خون ضعیف استرس مزمن

نتیجه گیری

مانند بسیاری از شرایط پزشکی ، لزوما فقط یک وسیله برای درمان یا کاهش علائم نعوظ سست و ضعیف وجود ندارد. برای مردانی که مایل به جلوگیری از استفاده از دارو هستند ، تعدادی از تغییر در شیوه زندگی وجود دارد که می توان ابتدا آنها را امتحان کرد و به دنبال آن برخی از داروهای طبیعی بالقوه و روش های درمانی اضافی را بکار برد.

برای هر مردی که مبتلا به اختلال نعوظ است ، مهم است که قبل از شروع داروهای جدید ، داروهای گیاهی یا متوقف کردن یک نسخه دارویی که مظنون به ایجاد عدم نعوظ است و یا تغییرات سبک زندگی را در نظر بگیرد و با پزشک صحبت کند.

داروهای طبیعی دیگری برای درمان اختلال نعوظ وجود دارند که در این مقاله نتوانستیم در مورد آنها صحبت کنیم و برای خرید آنلاین در داروخانه تینا دسترس هستند:

دیدگاه های نوشته

یک پاسخ به “درمان اختلال نعوظ با روشهای طبیعی و گیاهان دارویی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابهی که شاید بخواهید مطالعه کنید...