737 views
بهترین روش درمانی برای اختلال نعوظ مردان چیست؟
تینا طب
نوشته شده توسط
اختلال نعوظ در مردان یک بیماری شایع است که باعث عدم توانایی در گرفتن یا حفظ نعوظ می شود. خوشبختانه تعدادی روش درمانی موثر برای مشکل عدم نعوظ در دسترس است.
نعوظ نتیجه افزایش جریان خون در آلت تناسلی مرد است. مغز معمولاً هنگام تحریک جنسی سیگنالهایی را به آلت تناسلی مرد می فرستد که باعث نعوظ می شود. با این حال ، مجموعه ای از عوامل می توانند این روند را مختل کنند تا از نعوظ جلوگیری کنند ، حتی وقتی فرد احساس میکند تحریک شده است.
شرایط سلامتی ، عوامل جسمی و عوامل روانی همه می توانند باعث اختلال نعوظ شوند. روش درمانی با شناخت مشکل بهتر عمل میکند.
در این مقاله روش های مختلفی که فرد می تواند اختلال نعوظ را درمان کند و برخی از دلایل اختلال نعوظ به تفصیل بررسی می شود.
قرص های اختلال نعوظ
تعدادی قرص وجود دارد که مردم می توانند برای اختلال نعوظ مصرف کنند. آنها شامل موارد زیر هستند:
سیلدنافیل
سیلدنافیل (ویاگرا) یک داروی رایج برای درمان اختلال نعوظ است. این یک بازدارنده فسفودی استراز نوع 5 (PDE5) است. این نوعی دارو است که از آنزیمی جلوگیری می کند که به درستی عملکرد جریان خون را کنترل می کند. این داروها باعث آرامش رگ های خونی و افزایش جریان خون در بین آنها می شوند.
پزشکان گاهی سیلدنافیل را برای درمان فشار خون بالا علاوه بر بیماری اختلال نعوظ تجویز می کنند. آزمایشات بالینی نشان می دهد که سیلدنافیل یک روش مؤثر در درمان اختلال نعوظ در اکثر افراد است.
برای درمان اختلال نعوظ ، این دارو را 30 دقیقه تا 4 ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف کنید. برای ایجاد نعوظ ، حتی پس از مصرف دارو ، هنوز احساس تحریک لازم است.
آوانافیل
Avanafil (استندرا) یکی دیگر از قرص های اختلال نعوظ از گروه داروهای PDE5 است. به همان روش سیلدنافیل کار می کند اما سریعتر و طولانی تر عمل می کند.
آوانافیل می تواند 15 دقیقه پس از مصرف دارو توسط فرد اثر بگذارد و ممکن است تا 6 ساعت ادامه یابد.
تادالافیل (Cialis) نوع دیگری از داروی PDE5 برای درمان اختلال نعوظ است. پزشکان همچنین از این دارو برای درمان مشکلات پروستات و فشار خون بالا استفاده می کنند.
Tadalafil حداقل 30 دقیقه طول می کشد تا شروع به کار کند ، اما می تواند تا 36 ساعت ادامه یابد. بعضی از افراد به جای مصرف قبل از رابطه جنسی ، هر روز دوز کم تادالافیل مصرف می کنند.
وردنافیل
Vardenafil (لویترا) یکی دیگر از داروهای PDE5 است. اگرچه همانند سایر داروهای PDE5 عمل می کند ، اما حدود 4 ساعت دوام می آورد.
خطرات و عوارض قرص اختلال نعوظ
این قرص ها به طور کلی بی خطر هستند ، اما برخی از افراد باید از مصرف آنها خودداری کنند. این شامل کسی می شود که:
- زیر 18 سال سن دارد
- فشار خون کم دارد
- اخیراً دچار سكته مغزی یا سكته قلبی شده است
- سابقه بیماری قلبی یا کبدی دارد
- به قرص اختلال نعوظ حساسیت دارد
هر کسی که به دلیل شرایط سلامتی دارو مصرف می کند ، همیشه باید قبل از مصرف قرص اختلال نعوظ با پزشک مشورت کند. این داروها همچنین می توانند عوارض جانبی داشته باشند که عبارتند از:
سردرد حالت تهوع گرگرفتگی یک بینی خفه کننده یا آب و هوایی سرگیجه مشکلات بینایی
اگر فرد دچار درد در قفسه سینه ، علائم تب مانند یا نعوظ دردناکی شود که به مدت چند ساعت طول بکشد ، باید فوراً مصرف دارو را متوقف کند.
بیشتر بدانید : قرص های تاخیری و نعوظ
روان درمانی
برای بعضی از افراد ، اختلال نعوظ نتیجه یک مشکل روانی یا عاطفی است. به عنوان مثال ، اضطراب یا استرس در مورد فعالیت های جنسی ممکن است باعث اختلال نعوظ شود. ممکن است فردی که دارای عزت نفس پایین است نیز اختلال نعوظ را تجربه کند.
در این موارد ، روان درمانی ممکن است گزینه خوبی باشد. شناخت درمانی رفتاری (CBT) نوعی روان درمانی است که هدف آن تغییر الگوهای فکری و رفتاری است که باعث بروز مشکل می شود.
CBT ممکن است بر روی مشکلات اساسی مانند افسردگی یا اضطراب تمرکز کند. همچنین ممکن است بر روی عوامل جنسی ، مانند آموزش مهارت های جنسی یا تغییر روندهای فکری در مورد رابطه جنسی ، متمرکز شود.
دستگاه های وکیوم
دستگاه های وکیوم از پمپ مکانیکی برای ایجاد نعوظ استفاده می کنند. نام دیگر این دستگاه ها پمپ های آلت تناسلی مرد است.
دستگاه های وکیوم مردانه به اطراف آلت تناسلی مرد می گردند. با استفاده از پمپ دستی یا الکترونیکی ، مکش را در اطراف آلت تناسلی ایجاد می کنند که خون را به درون شافت می کشاند. پس از آن آلت تناسلی مرد به حالت نعوظ می آید. حلقه این دستگاه در قسمت پایین آلت تناسلی مرد آن را به حالت راست شده نگه می دارد.
این دستگاه ها برای ایجاد نعوظ موثر هستند ، اما برای استفاده از دستگاه نیاز به قطع فعالیت جنسی است.
در اینجا درباره پمپ های اختلال نعوظ بیشتر بدانید:
حلقه های ویبراتور برای رفع اختلال نعوظ
حلقه های اختلال نعوظ نوارهایی هستند که در اطراف پایه آلت تناسلی مرد می چرخند. آنها از لاستیک یا پلاستیک ساخته شده اند. این باند جریان خون از آلت تناسلی را برای کمک به حفظ نعوظ محدود می کند.
حلقه های اختلال نعوظ معمولاً بخشی از دستگاه وکیوم هستند. با این حال ، آنها ممکن است به تنهایی کار کنند. به عنوان مثال ، برخی از افراد می توانند نعوظ پیدا کنند اما قادر به حفظ آن نیستند. این افراد میتوانند از حلقه ویبراتور استفاده کرده و نتیجه بهتری بگیرند.
در اینجا درباره حلقه های اختلال نعوظ بیشتر بخوانید:
عمل جراحی
همچنین چندین گزینه جراحی برای درمان اختلال نعوظ وجود دارد.
نوع رایج جراحی ، کاشت آلت تناسلی است. این شامل قرار دادن یک وسیله مکانیکی در آلت تناسلی است که برای ایجاد نعوظ تورم می کند.
کاشت پمپ سه تکه شامل قرار دادن دو سیلندر در آلت تناسلی است. یک پمپ تورم به داخل اسکروتوم می رود و به وسیله ای در معده وصل می شود که دارای مایعات است.
نسخه دو تکه نیز موجود است. این گزینه شامل مایعات موجود در بیضه و نه معده است. فشار دادن پمپ در کیسه بیضه ، مایعات را به داخل سیلندرها می کشد تا نعوظ ایجاد کند.
جراحی یک روش مؤثر در درمان اختلال نعوظ است. با این حال خطرناک است و توصیه نمیشود. وقتی سایر روشهای درمانی بی نتیجه بوده باشند ، این گزینه معمولاً آخرین گزینه است.
درمان های خانگی و طبیعی
چندین تغییر سبک زندگی نیز در نظر گرفته شده است که ممکن است به اختلال نعوظ کمک کند.
افراد دارای اضافه وزن یا چاقی ممکن است بخواهند کاهش وزن را برای کمک به درمان بیماری اختلال نعوظ در نظر بگیرند. این ممکن است شامل محدود کردن کالری و افزایش سطح فعالیت آنها باشد.
پیروی از یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم می تواند برای افراد مبتلا به اختلال نعوظ مفید باشد.
سیگار کشیدن نیز یک عامل خطر برای اختلال نعوظ است. اجتناب یا ترک سیگار یکی دیگر از تغییراتی در سبک زندگی است که می تواند به شما کمک کند.
درباره برخی از روشهای طبیعی که ممکن است به مبارزه با اختلال نعوظ کمک کنند ، اینجا بیاموزید:
درمان اختلال نعوظ با روشهای طبیعی و گیاهان دارویی
چه عواملی باعث اختلال نعوظ می شود؟
اختلال نعوظ زمانی اتفاق می افتد که فرد قادر به نعوظ برای مقاربت جنسی نباشد.
مجموعه ای از عوامل می توانند این روند را مختل کنند. به عنوان مثال ، مصرف الکل و خستگی می تواند هر دو مانع از نعوظ و نعوظ فرد شود.
هر از گاهی تجربه این امر طبیعی است. با این حال ، اختلال نعوظ زمانی است که این اتفاق به طور منظم رخ می دهد.
همچنین می تواند ناشی از یک بیماری پزشکی باشد ، مانند:
دیابت تصلب شرایین جراحات ، از جمله به آلت تناسلی ، ستون فقرات ، یا مثانه فشار خون بالا اسکلروز چندگانه بیماری کلیه یا بیماری قلبی بیماری پیرونی
همچنین ممکن است یک علت روانشناسی برای اختلال نعوظ وجود داشته باشد. یک دلیل روانی می تواند به یک وضعیت سلامت روان مانند افسردگی یا اضطراب مربوط باشد. همچنین ممکن است به دلیل مشکل در عزت نفس یا استرس باشد.
عوامل دیگری که می توانند باعث اختلال نعوظ شوند ، عبارتند از:
سیگار کشیدن مصرف بیش از حد الکل یا مواد داشتن اضافه وزن یا چاقی مصرف برخی از داروها مانند داروهای فشار خون یا سرطان از نظر جسمی بی تحرک بودن
اگر شخصی نگران است که ممکن است دچار بیماری اختلال نعوظ باشد ، می تواند در مورد انتخاب بهترین روش درمانی برای خود با پزشک یا سایر ارائه دهندگان خدمات بهداشتی صحبت کند.
نتیجه گیری
اختلال نعوظ با وجود بسیاری از روشهای درمانی موجود همچنان یک بیماری شایع است.
بیشتر قرص های اختلال نعوظ برای معالجه بیماری موثر هستند اما هرکدام عوارض و خطرات دارند. همچنین طیف وسیعی از گزینه های مکانیکی و جراحی در دسترس است.
برخی از افراد ممکن است از برخورد با مشکلات عاطفی یا روانی که ممکن است باعث ابتلا به اختلال نعوظ شود ، در درمان این بیماری موفق عمل کنند و نیازی به استفاده از دارو نداشته باشند.
بهترین انتخاب درمان اختلال نعوظ به بررسی علت و خود فرد بستگی دارد.